OVER TWENRENO

Twenreno is uw vertrouwde partner als het gaat om het realiseren van hoogwaardige renovaties zonder de noodzaak van ingrijpende rommelige hak- en breekwerkzaamheden. Wij begrijpen dat een renovatieproject vaak gepaard gaat met overlast en rommel, maar bij Twenreno streven we ernaar om dit tot een minimum te beperken.

LEES MEER

Wanneer men een woning betreedt is de trap het eerste wat in het oog springt. 

Is uw trap er slecht aan toe of vindt u het uiterlijk van de trap gewoon niet meer mooi, zijn de traptreden versleten en bent u de bestaande bekleding beu, dan heeft uit Twenreno Traprenovatie Enschede de passende oplossing. Wij bieden Duitse Kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

We kunnen de trap bekleden door middel van overzettreden. Deze overzettreden zijn in laminaat, pvc of eiken en zelfs een combinatie van laminaat, pvc of eiken verkrijgbaar evt. in combinatie met mooie verlichting

Wij zijn ook gespecialiseerd in evt. bijpassende vloeren van het zelfde materiaal, voor bijvoorbeeld hal, slaapkamer of zelfs woonkamer Ook bieden wij de mogelijkheid om bij traprenovatie alleen de tree te bekleden.

 

Of wilt u ook een nieuw stootbord op de trap ook dit is geen enkel probleem, dit meestal in 1 dag zonder enig hak- of breekwerk.

Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een van onze specialisten aan huis om de situatie te bekijken en samen met U de wensen in kaart te brengen. Al onze prijzen zijn inclusief btw en materialen, zo dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Wij kunnen de prijzen laag houden, omdat wij geen dure kantoren of panden hebben. Twenreno Traprenovatie werkt hoofdzakelijk regio Twente maar ook met lokale productspecialisten door geheel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd snel en adequaat reageren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Neem contact met Twenreno Traprenovatie op via het contactformulier of bel 053-8511971, bezoek onze showroom op afspraak of volg en like ons op facebook

CONTACTFORMULIER